Fenerbahçe wil Roberto Carlos

Fenerbahçe wil Roberto Carlos
Foto: © SC

Zal de Braziliaan Roberto Carlos zijn voetbalcarrière beëindigen in Turkije? Het kan, want volgens de Spaanse krant Marca zou de Turkse landskampioen Fenerbahçe SK de flankverdediger van Real Madrid volgende zomer willen inlijven. 

Een Turkse delegatie van de club zou al een bezoek gebracht hebben aan het Estadio Santiago Bernabeu. Binnen enkele dagen zouden ze terugkeren om te praten over de mogelijkheden van een overgang. Roberto Carlos staat in de Spaanse hoofdstad nog onder contract tot de zomer van 2008 maar mag tussentijds vertrekken.

Eenvoudig wordt de missie van Fenerbahçe niet. Roberto Carlos heeft ondertussen ook al een aanbieding uit Qatar ontvangen en hij kan in het oliestaatje maar liefst zes miljoen euro per jaar verdienen. De club uit Qatar zou zelfs nog bereid zijn om een transfersom te betalen.

Op het einde van vorige maand gaf Roberto Carlos in een interview met Telemadrid nog aan dat hij zijn actieve voetbalcarrière in zijn eigen land zou willen afsluiten, maar hij sprak wel niet over wanneer dat zou moeten zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties