De Ridder ontevreden in Spanje

Mathias Dumarey
| 0 reacties
De Ridder ontevreden in Spanje
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De overgang van Daniel De Ridder naar Celta de Vigo is de Nederlander nog niet al te best bevallen. De aanvaller is ontevreden over zijn geringe inbreng in de Spaanse club. De Ridder moet tot dus ver genoegen nemen met vijf invalbeurten en in totaal 115 minuten in de Primera Division.

In de Spaanse sportkrant Marca zegt De Ridder dat hij teleurgesteld is. "Ik ben hier gekomen om te spelen en kan daardoor moeilijk tevreden zijn. Bij Ajax pendelde ik tussen het veld en de bank en daar wilde ik een einde aan maken. Maar hier is de situatie er alleen maar slechter op geworden."

De Ridder zou als een puur aanvallend ingestelde speler het erg moeilijk hebben om een plaatsje af te dwingen in de hoofdmacht van de Galicische club, dat zelf maar maximaal met anderhalve spits speelt. Hij zegt er hard aan te werken om zijn positie als buitenste middenvelder zo goed mogelijk in te vullen. Maar, zegt De Ridder, als ik niet speel, kan ik ook niet verbeteren.

Afgelopen zomer verkondigde Celta-trainer Fernando Vazquez nog na de transfer dat hij De Ridder absoluut niet kende, maar dat hij hem wel als mogelijke versterking van zijn team zag. De Ridder vindt het wel zelf te vroeg om na een halfjaar al weer te verhuizen. "Met een verhuis ben ik nog niet bezig. Als het zo doorgaat moet ik wel maar eens met mijn zaakwaarnemer gaan praten. Nu wil ik nog niets forceren", aldus De Ridder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties