Ajax heeft oogje op AZ's Perez

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ajax heeft oogje op AZ's Perez
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De oorlog tussen AZ en Ajax Amsterdam om verdediger Ron Vlaar is nog maar net voorbij, of er kondigt zich al een nieuwe aan. Ajax zou zijn oog laten vallen hebben op de Deense spits Kenneth Perez die komende zomer einde contract is in Alkmaar. 

Eerder dit seizoen had Ajax ook al interesse in Perez maar AZ-voorzitter Dirk Scheringa verhinderde persoonlijk dat er ooit gesprekken tussen de twee clubs kwamen omtrent een transfer.  Dit heeft natuurlijk alles te maken met de vete tussen beide clubs. Ajax haalde deze zomer Martin Van Geel weg als technisch directeur en dat zit Scheringa nog altijd dwars. Vandaar ook de oorlog om Ron Vlaar die werd opgelost omdat Vlaar zijn handtekening zette onder een contract bij Feyenoord. 

Omdat men bij Ajax op langere termijn weer wil gaan opteren voor een 4-3-3-opstelling is men in de Nederlandse hoofdstad hard op zoek naar een linksbuiten. Noch Ryan Babel, noch Nourdin Boukhari en noch Nicolae Mitea voldoen om uiteenlopende redenen niet aan de Ajax-normen.

Perez speelt ondertussen al zeven jaar voor AZ en is er een echt clubmonument. hij heeft bij de club van Stein Huysegems zijn aflopend contract nog niet verlengd omdat hij hoopt op een buitenlands avontuur.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties