Mido wil niet terug naar Rome

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Mido wil niet terug naar Rome
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als het aan Ahmed 'Mido' Hossam ligt, dan keert hij volgend seizoenniet terug naar AS Roma. De Italiaanse club verhuurt momenteel de Egyptische spits aan Tottenham Hotspur en daar heeft Mido het erg naar zijn zin.

Mido zei dat Roma hem terugwilde om hen te helpen degradatie te vermijden maar dat hij dat aanbod weigerde. De spits wil gewoon bij Tottenham blijven en hij is blij dat hij met vrienden als Robbie Keane en Edgar Davids mag voetballen. Hij vindt beide spelers echte sterren van Tottenham en van hun land.

Mido zegt verder dat zijn relatie met Tottenham-manager Martin Jol goed is. Hij is erg blij bij de Spurs en hij ziet zijn droom uitkomen om op jonge leeftijd in de Premier League te spelen. Mido vindt persoonlijk dat dit de beste en meest belangrijke ervaring voor hem is.

Martin Jol had enkele voorwaarden aan Mido gesteld om te mogen blijven. Eén ervan was dat hij toch zo'n vijftien doelpunten zou moeten kunnen scoren. Ondank het feit dat hij de doelen van Jol nog niet haalde, zijn de gesprekken met Roma begonnen over een definitieve overstap.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties