"Conceiçao Gouden Schoen volgens trainers"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
"Conceiçao Gouden Schoen volgens trainers"
Foto: © SC

Als het van de trainers van de achttien Belgische eersteklassers afhangt, wordt Sergio Conceiçao de Gouden Schoen. Dat staat te lezen in de Franstalige krant La Meuse.

La Meuse belde alle trainers op en vroeg naar de punten die zij doorgaven aan de organisatoren van De Gouden Schoen. De krant telde alle punten op en berekende zo dat Conceiçao op basis van de trainersmeningen het klassement leidt met 78 punten. Dat is slechts 9 puntjes meer dan Christian Wilhelmsson en 21 meer dan Vincent Kompany.

Volgens La Meuse stemden Dury (Zulte Waregem), Anthuenis (Lokeren), D'Onofrio (Standard), Brogno (Charleroi), Daerden (Germinal Beerschot), Leekens (AA Gent), Cartier (FC Brussels), Van Meir (Lierse), Bodart (La Louvière) en Helleputte (Westerlo) op Conceiçao. Wilhelmsson kreeg de steun van Van Wijck (Roeselare), Van Veldhoven (Cercle Brugge), Bolle (Beveren) en Vermeulen (Sint-Truiden). Hugo Broos' stem ging naar Vincent Kompany.

Uiteraard is dit nog niet de definitieve uitslag. Ook de journalisten, de scheidsrechters, de voorzitters en de ex-winnaars hebben hun inbreng.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties