Lange nog niet helemaal opgegeven

Kristof Blomme
| 0 reacties
Lange nog niet helemaal opgegeven
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Rune Lange kende nog niet veel geluk dit seizoen. Eerst liep hij in de zomer een zware blessure op, waardoor hij enkele maanden buiten strijd was. Toen hij net weer fit was kreeg hij te horen dat hij opnieuw moest geopereerd worden aan de kuit. 

Lange moest, dixit Marc Degryse, eerst zijn fitheid bewijzen voor hij een nieuw contract kon ondertekenen. Na de tweede operatie leek het echter duidelijk dat Club de blessuregevoelige aanvaller zou laten vertrekken. Eerder had de centrumspits namelijk al gekampt met een zware hernia. Toch houdt de sportleider van Club de deur nog op een kier. "We sluiten de deur zeker niet. We laten Rune niet vallen als een baksteen. Wel willen we Rune eerst de kans geven om zijn fitheid te bewijzen. In deze omstandigheden is het onverantwoord om over één nacht ijs te gaan."

Lange zelf heeft nog niks van Club gehoord. "Ik neem alleszins het initiatief niet. Ik begrijp Club wel, hoewel Larsson ook een nieuw contract kreeg nadat hij zijn kruisbanden scheurde. Door bepaalde clausules kunnen veel vraagtekens weggewerkt worden." Volgens de spits kan hij bij enkele Deense en Noorse clubs meteen tekenen, maar hij wil nu nog niet terug naar Scandinavië. Het liefst zou hij in Engeland of Duitsland voetballen, als hij niet meer aan de bak komt bij Club. Lange klinkt alvast strijdlustig. "Binnen zes maanden zal Rune Lange geen werkloze voetballer zijn. Men is nog niet klaar met mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties