Contractverlenging Cocu niet zeker

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Contractverlenging Cocu niet zeker
Foto: © SC

Het is bijlange nog zo zeker niet dat Phillip Cocu, de stuwende kracht achter de successen van PSV Eindhoven, zal bijtekenen in het Phillips Stadion. Een paar dagen geleden nog lekte het bericht dat de onmisbare steunpilaar al zou bijgetekend hebben voor één jaar, maar Cocu ontkent dat. In de Nederlandse krant Algemeen Dagblad zegt de Nederlandse international dat de koers die de Eindhovenaren varen voor volgend seizoen zal bepalen of hij al dan niet een krabbel zet onder een overeenkomst die hem langer bij de lampenclub houdt.

"Ik heb aangegeven dat ik me zelf bij de voorzitter en bij trainer Guus Hiddink zal melden. Met de trainer praat ik uiteraard geregeld, maar met de voorzitter heb ik nog niet gesproken over mijn toekomst. Het is al zoals het hele seizoen: wachten om te zien welke kant PSV opgaat", aldus de voormalige speler van FC Barcelona.

"Als ik nu bijteken, is het best makkelijk voor PSV. Ze hebben Cocu dan al binnen. Het gevaar bestaat dan dat ze naar achteren leunen terwijl PSV juist aan de slag moet voor volgend seizoen. We moeten niet weer opnieuw beginnen", besluit Cocu.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties