Bergkamp wil met auto naar Madrid

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Bergkamp wil met auto naar Madrid
Foto: © SC

De Nederlandse aanvaller Dennis Bergkamp zal wellicht met de auto naar Madrid rijden om er bij te zijn op de heenwedstrijd van de achtste finales in de Champions League tegen Real Madrid. De voormalige Nederlandse international maakt anders amper Europese uitduels mee met zijn team omdat hij vliegangst heeft. 

Tegen de Britse zender BBC zegt Bergkamp dat alles afhangt van manager Arsène Wenger. "Ik wil elk duel spelen, maar als ik al de thuisduels niet speel, dan moet ik zeker niet praten over Europese uitduels. 

Bergkamp kan al enkele seizoenen niet meer op een basisplaats rekenen. Van de 23 speelgelegenheden die hij dit seizoen kreeg, was dat elf keer als invaller. Ondertussen is de aanvaller ook hersteld van een kuitblessure die hem de wedstrijd tegen Liverpool kostte.

Bergkamp vindt het belangrijk dat Arsenal tot scoren komt op het veld van Real. Als dat zou gebeuren, dan is de Nederlander er van overtuigd dat The Gunners een goede kans hebben zich te kwalificeren voor de kwartfinale van het kampioenenbal. Arsenal zal wel geen beroep kunnen doen op de Spanjaard José Antonio Reyes. Hij ondervindt nog teveel hinder van een gekneusd onderbeen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties