Lierse vindt nieuwe doelman *UPDATE*

Kristof Blomme
| 0 reacties
Lierse vindt nieuwe doelman *UPDATE*
Foto: © SC

Lierse kent een pechseizoen en dat is nog een understatement. Het staat laatste in de stand en bovendien werden donderdag enkele spelers ontslagen. De Pallieters moeten noodgedwongen op zoek naar een nieuwe doelman.

Lierse kende een dramatische heenronde. De nieuwkomers brachten niet wat van hen verwacht werd en enkelen moesten tijdens de winterstop alweer andere oorden opzoeken. Na de winterstop liep het voorlopig beter. Het staat nog steeds op de laatste plaats, maar de achterstand telt nog slechts drie punten. 

Gisteren kwam er echter opnieuw slecht nieuws. Doelman Mardulier, kapitein Fassotte en assistent-trainer Deman bleken betrokken in het gokschandaal. Alledrie werden ze onmiddellijk op straat gezet. Hierdoor zit Lierse in doel wel met een serieus probleem. Naast Mardulier (tweede doelman) en Deman (vierde doelman), kan Lierse voorlopig ook niet rekenen op Van der Straeten (eerste doelman) en Wouter Goris (derde doelman). Zij sukkelen namelijk met een blessure. Vijfde doelman, Tanghe, was op studiereis, maar hij werd teruggeroepen uit Italië. Naast deze 18-jarige knaap heeft het enkel nog de 15-jarige Nathan Goris achter de hand.

Ondertussen bereikte Lierse een akkoord met Sven van der Jeugt. De 25-jarige doelman was al aan de slag bij Lokeren, AA Gent en Zulte-Waregem. Sinds dit seizoen zat hij echter zonder club. Tegenwoordig werkt hij als vertegenwoordiger. Van der Jeugt ziet Lierse alvast helemaal zitten. Lierse hoopt hem speelgerechtigd te krijgen tegen 25 februari. Dan treedt het aan tegen Westerlo.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties