Mourinho: 'Veld is als slim lelijk mens'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Mourinho: 'Veld is als slim lelijk mens'
Foto: © SC

Gisteren heeft Chelsea op Stamford Bridge makkelijk de bekerpartij tegen derdeklasser Colchester United gewonnen, maar na een hele wedstrijd waarin de regen met bakken uit de hemel viel, was het speelveld omgetoverd in een akker. En dat belooft weinig goeds voor het duel van overmorgen tegen FC Barcelona in het kader van de achtste finale van de Champions League.

Chelsea-coach José Mourinho heeft dan ook Barcelona aangeboden om de gebruikelijke training in het stadion van de tegenstander niet op Stamford Bridge te doen maar op de trainingsvelden van Chelsea zelf. Zo kan het veld toch een beetje gespaard worden. Volgens Mourinho stelt die dinsdagse training voorafgaand aan de match toch niet veel meer voor dan wat balgewenning op te doen.

Zelf is Mourinho niet onder de indruk van de slechte staat van het veld. "Soms zie je prachtige mensen zonder hersenen en soms zie je lelijke mensen die heel slim zijn zoals wetenschappers. Ons veld behoort tot de laatste soort. Aan het oppervlak is het een schande, maar de bal rolt met een normale snelheid."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties