Chelsea gaat in beroep tegen rode kaart

Jeroen Bossaert
| 0 reacties
Chelsea gaat in beroep tegen rode kaart
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea heeft beroep aangetekend tegen de rode kaart die Arjen Robben ontving tijdens de partij tegen West Bromwich. De Nederlandse aanvaller werd zaterdag uitgesloten na een drieste tackle op Jonathan Greening.

Chelsea is het niet eens met de beslissing van scheidsrechter Mark Halsey en verwittigde de FA dat het in beroep gaat. De referee had het zaterdag bijzonder moeilijk om de sereniteit op en naast het veld te bewaren.

Na een fout op Didier Drogba ging die iets te fel verhaal halen bij zijn tegenstander. Tot grote woede van Bryan Robson. De coach van West Bromwich maakte zich boos tegen José Mourinho, die op zijn beurt de remmen los liet. Stewards moesten de twee kibbelende kemphanen uit elkaar halen.

Naast een verantwoording voor het opstootje tussen de trainers, zal Chelsea de FA ook moeten uitleggen waarom het te laat op het veld verscheen in de tweede helft en waarom het de scheidsrechter in de catacomben heeft belaagd. Morgen buigt de disciplinaire commissie van de FA zich over de zaak-Robben, later volgt een uitspraak in de zaak-Bromwich vs. Chelsea.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties