Geen geld van de stad, notaris komt kijkje nemen

Steven Bologne
| 0 reacties
Geen geld van de stad, notaris komt kijkje nemen
Foto: © SC

Tweedeklasser Antwerp kreeg woensdagmorgen het bezoek van de notaris, die de openbare verkoop van de Bosuil aan het voorbereiden is. De notaris kwam een kijkje nemen om precies te weten wat er verkocht zal worden.
 
Heel deze ontwikkeling is het gevolg van een niet afbetaalde lening van Antwerp aan de zakenman Tony Gram. Die wilde zijn geld terug en eistte een openbare verkoop van het stadion. Antwerp wenste dat niet en wilde de aanstelling van de notaris laten schorsen, maar keerde op 22 februari met een njet terug van het hof van beroep.
 
“Elke woonst, grond of gebouw dat ik openbaar verkoop, ga ik eerst inspecteren. Dat is een gewone stap in heel de procedure. Antwerp heeft me woendag niets in de weg gelegd, ik ben heel vriendelijk ontvangen geweest”, aldus notaris Ilse Janssens.
 
De Antwerp-figuren in het stadsbestuur, Chantal Pauwels en Ludo Van Campenhout, stelden tijdens de begrotingswijziging in Antwerpen voor om Antwerp financieel te helpen met een som van 150.000 euro. Stadsgenoot Germinal Beerschot kreeg begin dit jaar een gelijkaardige steun in de rug van de Stad. Het schepencollege ging echter niet in op het voorstel aangezien de toekomst van de oudste club van ons land er niet bepaald rooskleurig uitziet.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties