Manchester City wil Gravesen

Dave Sentobin
| 0 reacties
Manchester City wil Gravesen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester City en Real Madrid onderhandelen over een mogelijke overgang van Thomas Gravesen naar Man City. Beide clubs zaten enkele dagen geleden al rond de tafel, meldt de Deense krant Ekstra Bladet. De Engelse en Spaanse club zouden zelfs dicht bij een akkoord zijn.
 
De Deense middenvelder van Real Madrid staat in de belangstelling van Manchester City. De Engelse club zou al in verregaande onderhandeling zijn met het Real-bestuur. Volgens de krant is enkel de afkoopsom nog een probleem. Real wil immers minstens even veel voor de Deen als de som die de club begin 2005 aan Everton betaalde. Man City daarentegen wil zo’n bedrag niet ophoesten.
 
De zaakwaarnemer van Gravesen, John Sivebaek, ontkent dat Real al verregaande gesprekken met een bepaalde club heeft gehad. Hij geeft wel toe dat er interesse is voor Gravesen van verschillende clubs. “Er is altijd interesse voor goede voetballers”, zei hij droogjes. “Ik heb nog niets concreet van Manchester City gehoord en op dit moment is Thomas perfect gelukkig in Madrid.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties