Malinwa biedt 2 spelers van KBHZ onderdak

Truyens Himke
| 0 reacties
Malinwa biedt 2 spelers van KBHZ onderdak
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen laat er geen gras over groeien en heeft twee spelers van Beringen Heusden-Zolder binnengehaald tot het einde van het seizoen. Mechelaar Bram Criel en Spanjaard Lopez-Ruiz zullen vanaf heden de Mechelse kleuren verdedigen.
 
Bram Criel is geen onbekende bij KV Mechelen. De 19-jarige aanvaller doorliep immers de jeugdreeksen van geelrood en debuteerde met de noodploeg van Malinwa in 2003 in de hoogste Belgische voetbalklasse. Nadien verhuisde de veelbelovende Criel naar RC Genk om nadien bij de Genkse satellietclub Heusden-Zolder te belanden. Criel keert na twee seizoenen en half terug naar de club die hem groot maakte.
 
Ook Criels ploegmakker bij KBHZ, Augustin Lopez-Ruiz, heeft een contract in Mechelen getekend. De twintigjarige middenvelder krijgt tot aan het einde van het seizoen om zich te bewijzen. Op dat moment zal de technische staf van KVM een beslissing maken of er al dan niet een verlenging wordt ondertekend.
 
Beide spelers komen transfervrij naar Mechelen aangezien ze reeds drie maanden geen loon hebben ontvangen. De eerste wedstrijd waarin de nieuwe aanwinsten kunnen aantreden is volgende week tegen Antwerp. Voor Criel kan het de tweede maal zijn dat hij tegen Antwerp zijn entree maakt in de eerste ploeg van KV Mechelen. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties