Dessel bereidt nu reeds volgend seizoen voor

Joeri De Ren
| 0 reacties
Dessel bereidt nu reeds volgend seizoen voor
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nadat in eerste klasse de transfermolen redelijk vroeg op gang lijkt te komen is ook in tweede klasse door vele ploegen reeds een versnelling hoger geschakeld.  

Iedereen kijkt momenteel naar de resultaten, de sterktes en de zwaktes binnen de eigen rangen en concentreert zich vooreerst op het veilig stellen van het persoonlijk kapitaal en of het behouden van een aantal pionnen.  Ook bij Dessel is dit het geval.  

Eerder op het seizoen werd er reeds versterking gehaald in decemer en januari.  In maart werden twee spelers van het noodlijdende K.B.H.Z. binnengehaald en vorige week nog verlengde Ken Thijs zijn contract bij de club met 2 jaar.  Vandaag maakte de club bekend dat ook Georgica Vamesu en Dries Vandenwijngaert hun verblijf verlengen bij KFC Dessel Sport.  

Georgica Vamesu is ondertussen 37 jaar.  De beenharde verdediger besloot ondertussen er nog een jaartje bij te doen aangezien hij zich nog goed in zijn vel voelt.  Bovendien is de verdediger dit jaar ook al goed voor vijf doelpunten.  De Roemeen speelde vroeger nog bij RWDM en Geel en zijn ervaring komt ongetwijfeld ook volgend seizoen van pas.  

Dries Vandenwijngaert is een andere steunpilaar van de Desselse verdedigingslinie.  De 27-jarige speler verlengde zijn contract voor twee jaren. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties