Gent blijft in spoor van Club, Beveren wint

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Gent blijft in spoor van Club, Beveren wint
Foto: © SC

Op de zaterdagavond van de dertigste speeldag heeft Beveren in de degradatiestrijd een uitstekende zaak gedaan. Ook AA Gent pakte op het veld van Lokeren gouden punten.

AA Gent blijft dankzij een driepunter op het veld van Lokeren in het spoor van Club Brugge. Dominic Foley was met twee doelpunten de held van de avond. Lokeren verdiende misschien een gelijkspel, maar kwam niet verder dan een doelpunt van Bouchouari. Eindstand: 1-2.

Beveren deed in de degradatiezaak een uitstekende zaak. Het klopte thuis La Louvière dankzij een doelpunt van Gervinho. Beveren wipt daarmee over Lierse, dat thuis de boot in ging tegen Germinal Beerschot. De Ratten wonnen dankzij doelpunten van Dosunmu en Hendrikx

Sint-Truiden en Beveren misten de kans om zich volledig van de degradatiezone los te rukken. Ze speelden onderling 1-1 gelijk. Voor STVV scoorde Marco Nys, voor Cercle Brugge trof Brian Pinas raak.

FC Brussels - Moeskroen was een duel tussen twee ploegen die niets meer te winnen of te verliezen hebben en dat was er ook aan te zien. Moeskroen won het werkelijk lamentabele duel met 0-1. Christ Bruno scoorde al vroeg de beslissende treffer. Brussels kon niets terug doen, zelfs niet nadat Kevin Hatchi rood had gekregen.

Later volgen uitgebreide verslagen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties