Salou mist bekerfinale en is boos op Onyewu

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Salou mist bekerfinale en is boos op Onyewu
Foto: © SC

Ibrahim Salou is razend op Oguchi Onyewu. De aanvaller van Zulte Waregem kreeg tijdens de bekerwedstrijd tegen Standard een elleboogstoot van de Amerikaanse verdediger te verwerken en mist daardoor de rest van het seizoen én de bekerfinale.

Salou heeft een drievoudige kaakbeenbreuk en wordt vandaag geopereerd. Daarna kan hij zes weken niet spelen, wat betekent dat hij de bekroning van zijn prachtige seizoen -de bekerfinale- mist. Salou zelf steekt niet onder stoelen of banken aan wie hij dat te danken heeft: "Natuurlijk neem ik Onyewu dit kwalijk!"

"Door Onyewu mis ik gewoon de finale", vertelt Salou in Het Laatste Nieuws. Je ziet meteen wat hij wil doen. "Die elleboog was honderd procent opzettelijk. Daar ben ik zeker van. Al speelde hij het uiteraard wel heel slim. Pas helemaal op het eind van zijn duel komt die elleboog omhoog."

"Nee, ik verwacht geen excuses van hem. Het is elke keer hetzelfde liedje met hem. Al vier keer Vier keer speelden we tegen elkaar, vier keer had ik problemen. Het begon al bij onze eerste ontmoeting. In de spelerstunnel voor de match, wou ik hem, net als alle andere spelers onderling doen, een hand geven en een goede match wensen. Hij weigerde. Die gast heeft blijkbaar iets tegen mij. Hij speelt altijd erg onsportief, erg vuil tegen mij. Waarom? Ik zou het niet weten. Tchite, Sarr, allen gaven ze me woensdagavond een hand, wensten ze me succes, waren ze vriendelijk. Onyewu niet." [TH]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties