Het regent klachten in vierde B

Steven Bologne
| 0 reacties
Het regent klachten in vierde B
Foto: © SC

Het water staat vierdeklasser Wilrijk tot aan de lippen. Sportief zijn de kansen op het behoud zo goed als miniem, toch tracht de club zich via de KBVB eventueel in vierde te houden. De club overweegt een klacht tegen RC Lebbeke, Ukkel en Grimbergen. Deze week liet ook Kontich weten klacht te zullen neerlegen tegen Kampenhout, omwille van het opstellen van een geschorste speler.
 
In het weekend van 11 en 12 februari werden verscheidene wedstrijden stopgezet omwille van het slechte weer. De schorsingen in die niet-afgewerkte wedstrijden lopen door naar de volgende speeldag en lopen niet zomaar af volgens Wilrijk. Op basis van dit gegeven hopen ze dat het Sportcomité de uitslagen van de respectievelijke wedstrijden herziet.

- De Mayer (Grimbergen) pakte volgens KFCO Wilrijk op 5 februari zijn derde gele kaart waardoor hij op 12 februari in de wedstrijd tegen RC Lebbeke geschorst was. Aangezien deze partij stopgezet werd in de ’54, en dus herspeeld moest worden, is Wilrijk ervan overtuigd dat deze schorsing moest overgaan naar de volgende wedstrijd van Grimbergen tegen Londerzeel.
 
- Net hetzelfde gebeurde met Meskens van Leopold Ukkel tegen Rode Verrewinkel. Ook deze wedstrijd werd stilgelegd, en moest herspeeld worden. Volgens Wilrijk zou Meskens zijn schorsing dan de eerstkomende speeldag moeten uitgezeten hebben.
 
- Verhulst (RC Lebbeke) pakte op het veld van Grimbergen zijn derde gele kaart. De eerstvolgende wedstrijd op het veld van Rode Verrewinkel was hij dus geschorst, maar werd toch opgesteld.

Nicolas Cornu van de KBVB gaf al een kleine reactie. “De eerste twee mogelijke klachten hebben weinig kansen op slagen, de laatste wel. Indien de klachten bij ons toekomen, dan zal het Sportcomité deze zaak grondig onderzoeken.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties