Pakt Meerhout zondag de titel ?

Eddy Leysen
| 0 reacties
Pakt Meerhout zondag de titel ?
Foto: © SC

In Bevordering reeks C kan zondag het doek vallen over de competitie, maar verwacht wordt dat de strijd pas op de slotwedstrijd helemaal gestreden zal zijn. Teveel factoren zijn afhankelijk van de beslissing over titel en degradatie.

Verbroedering Meerhout kan de titel pakken, maar dan moet het zelf op eigen veld winnen tegen Bree, dat niets meer te winnen of te verliezen heeft. Anderzijds moeten zowel Lyra als Veldwezelt een steek laten vallen. De Lierenaars mogen zich alvast aan een gemotiveerd en geprikkeld Zwarte Leeuw verwachten. In de heenronde noemde toenmalig Lyra-trainer Eric Lacroix de Leeuwen een veredelde straatploeg en dat schoot in Rijkevorsel in het verkeerde keelgat. Veldwezelt moet op zijn beurt de wei in bij Hedera Millen

Millen heeft nog een waterkansje op het behoud en won vorige week verrassend in Berkenbos, een nederlaag of gelijkspel betekent degradatie naar de provinciale reeksen. AC Olen is al zeker van degradatie en speelt gastheer voor de buren uit Lichtaart. Verlies betekent voor Lichtaart dat het verblijf in nationale zich tot één seizoen beperkt. Zelfs mits winst moeten de jongens uit het Bobbejaan-dorp de andere resultaten nog afwachten.

Nog drie andere clubs, Aarschot, Hoogstraten en Patro Eisden komen nog in aanmerking voor degradatie of deelname aan de eindronde om het behoud. Hoogstraten speelt thuis tegen Thes, de ploeg die een wisselvallig seizoenseinde doormaakt. Patro ontvangt Heist, de club die de laatste weken in goede doen is. Aarschot van zijn kant, dat van alle kandidaat-dalers de beste papieren kan voorleggen, neemt het in eigen huis op tegen Berkenbos, dat vorige week een pandoering kreeg van toenmalig hekkensluiter Millen.

Mol-Wezel maakt zich stilaan op voor de eindronde. Zondag trekt de fusieclub naar hun Limburgse lotgenoten van Spouwen-Mopertingen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties