Vandamme en co willen winnen tegen Standard

Thomas Dubois
| 0 reacties
Vandamme en co willen winnen tegen Standard
Foto: © SC

Voor trainer Dennis Van Wijk en Gouden Stud Jamaïque Vandamme wordt de wedstrijd van zondag tegen Standard de laatste wedstrijd in het eigen Schiervelde. Na het seizoen scheiden de wegen van de trainer en de speler. Van Wijk trekt naar z’n geboorteland Nederland waar hij in Tilburg Willem II zal gaan trainen. Ook Vandamme trekt richting onze noorderburen, zijn nieuwe club wordt Roda JC.
 
In hun laatste thuiswedstrijd willen beiden vooral genieten en het Standard zo moeilijk mogelijk maken én waarom niet, een keer stunten. Van Wijk nam enkele jaren geleden de touwtjes in handen bij Roeselare en loodste de club naar eerste klasse. Vandamme begon twijfelachtig aan het seizoen maar bewees z’n nut, kwam in de basis en versierde nu een transfer. Voor hem wordt de wedstrijd mooi. “De omstandigheden konden niet mooier zijn. De komst van een topper zuigt sowieso al heel wat belangstelling aan. Daar komt nu nog die onzekerheid om de titel er bovenop. Het zou mooi zijn als ik de Roeselaarse supporters met een glansprestatie kan uitwuiven”, aldus Vandamme in Het Laatste Nieuws.
 
Naast het afscheid van Van Wijk en Vandamme wordt er ook zo goed als zeker afscheid genomen van Joly, Lauwers, De Coninck en Vlaeminck. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties