De Canio zal Siena verlaten

K M
| 0 reacties
De Canio zal Siena verlaten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Naar alle waarschijnlijkheid zal Luigi De Canio volgend seizoen niet meer plaats nemen op de bank van Siena. Sommige secties van de aanhang willen de coach buiten en ook is er nog niet gepraat over een contractverlenging. Zijn huidig contract loopt op 30 juni af.

De Canio: "In de huidige situatie zie ik niet de mogelijkheid om verder te werken. Ik heb nog steeds met niemand gesproken over mijn toekomst, maar mijn relatie met Siena zal eindigen op 30 juni."

"De problemen waren er al bij het begin van dit jaar. In feite zelfs al op het einde van vorig seizoen. Het was een moeilijke situatie om in te werken en het kon zelfs gevaarlijk voor ons worden als de spelers niet zo dicht tegen mij aanleunden. Ik wil ze dan ook publiekelijk bedanken voor hoe ze dit seizoen hebben doorgebracht, voor hun professionalisme en voor hun persoonlijkheid."

"Ik ben tevreden dat we ons hebben kunnen handhaven in de Serie A en ik geloof dat ik gedaan heb wat gevraagd was. Mijn beslissing om de club te verlaten is niet gebaseerd op de liederen tegen mij. Ik, zoals al de andere coaches, werk niet voor supporters maar voor teams en clubs."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties