Gerrard wil titel met Liverpool

Yves Dekoning
| 0 reacties
Gerrard wil titel met Liverpool
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De voorbije zomers werd Steven Gerrard telkens het hof gemaakt door Europese topclubs. Eerste flirtte Real Madrid en een jaar geleden trok miljardenclub Chelsea aan zijn mouw. Nu wil de aanvoerder van Liverpool alle roddels en transferpogingen voor zijn. Hij zal bij Liverpool blijven en hij gaat er ook titels pakken.

Steven Gerrard is Engels international en werd pas uitgeroepen tot speler van het jaar in de Premier League. De 25-jarige middenvelder won met Liverpool de Champions League, de Uefa Cup, de Europese supercup, de FA cup, de Charity Chield en twee keer de League Cup. De titel in de Premier League ontbreekt nog op zijn erelijstje. 

Gerrard is er zeker van dat hij met Liverpool nog veel meer prijzen zal pakken, waaronder de titel. "We hebben dit seizoen enorm vooruitgang geboekt. Ik geloof in Rafael Benitez. Er ontbreekt slechts één ding op mijn erelijst en dat wil ik heel graag. En ik weet dat ook de fans hier naar hunkeren. Ik heb een grote honger naar bekers en medailles."

De strijdvaardige middenvelder beseft dat Chelsea een geweldig team heeft en dat ook Arsenal en Manchester United zware tegenstanders zijn. Maar "wij hebben een hongerige manager en een hoop hongerige spelers!"[TH] 



    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties