Real denkt aan Zambrotta, Ibrahimovic en Capello

K M
| 0 reacties
Real denkt aan Zambrotta, Ibrahimovic en Capello
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid kijkt vol spanning uit naar de ontwikkelingen rond Juventus Turijn. Bij een degradatie wil de Madrileense club zowel Zlatan Ibrahimovic als Gianluca Zambrotta overnemen. Dit bevestigt de transferspecialist van Real, Ernesto Bronzetti.
 
Bronzetti: “Ibrahimovic is een speler die Real Madrid altijd al heeft kunnen bekoren. Zambrotta is één van de beste backs ter wereld en als hij te koop zou staan, dan zou Real die mogelijkheid niet laten passeren. We bekijken de situatie bij Juventus. Het is alleen maar normaal dat er een rij wordt gevormd voor enkele van hun spelers en Zambrotta is daar één van.”
 
Ondertussen heeft Ramon Calderon te kennen geven dat hij Fabio Capello naar Real haalt als hij wordt verkozen tot voorzitter van de Koninklijke. Capello zelf gaf toe al met Calderon gesproken te hebben.
 
Calderon: “Ik kan de fans beloven dat als ik verkozen word hij hier de volgende dag is om het team te coachen.” Capello: “Het is waar. Ik heb met Calderon gesproken, maar ik heb enkel geluisterd. Ik heb mij echter aan niemand gebonden. Real Madrid is geïnteresseerd in mij, maar het is niet de eerste keer dat zij eens bij mij komen informeren.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties