'Ook Pocognoli op lijstje Club Brugge'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
'Ook Pocognoli op lijstje Club Brugge'
Foto: © SC

Niet alleen Koen Daerden, maar ook Sébastien Pocognoli staat op het lijstje van Club Brugge. Ook Steven Defour stond op dat lijstje, maar door de interesse van Ajax zocht Club andere pistes op.

Maar voor Pocognoli is er dus wel nog steeds belangstelling. De 18-jarige verdediger speelde dit seizoen vijftien wedstrijden en dat bleek genoeg om de interesse van enkele grote teams los te weken. Ook Ajax ziet wat in Pocognoli.

Toch is het maar de vraag of Genk Pocognoli wil laten gaan. Voorzitter Jos Vaessen wil de verdediger net als Defour en Daerden koste wat het kost houden. Technisch directeur Willy Reynders denkt er trouwens net hetzelfde over: "Daerden naar Club Brugge lijkt me onmogelijk. Zijn prijs ligt daarvoor veel te hoog. Als Koen ooit vertrekt, is het naar een buitenlandse klepper."

Defour -die als kind een Club-supporter was- stond volgens betrouwbare bronnen ook lange tijd op het lijstje van Club Brugge. De interesse van Ajax bracht de Bruggelingen echter op andere gedachten. [TH]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties