Geslaagd fanclubtornooi in Lommel

Niels Hendriks
| 0 reacties
Geslaagd fanclubtornooi in Lommel
Foto: © SC

Afgelopen weekend hebben de Green Lions in Lommel de vijfde editie van hun fanclubtornooi georganiseerd. Het prachtige weer en de vele supportersclubs zorgden voor opnieuw een geslaagd tornooi. Op zaterdag was er tevens het afscheid van Frank Machiels.

Op het jaarlijks tornooi van de Green Lions, een supportersclub van KVSK United, verbroederden de supporters van ondermeer Beerschot, STVV, KV Mechelen, KVSK United en SK Lierse. De spannende finale tussen twee Lommelse ploegen Cinema Café en Cleblo-Side werd gewonnen door de winnaar van vorig jaar, Cinema Café, met ondermeer Hakan Bayraktar. De fairplay-trofee werd gewonnen door de Patro-fanatics en de sfeerbeker ging oververdiend naar Beerschot. Ook Voetbalkrant was voor de derde maal op rij aanwezig. Na een tweede plaats in de groepsfase eindigde we op een negende plaats, meteen ons beste resultaat tot dusver.

Op zaterdagavond stond er een afscheidswedstrijd voor Frank Machiels geprogrammeerd. In een partij tussen oude gloriën van Lommel SK en ex-collega's van Machiels werd er op een gepaste manier afscheid genomen van de bijna 36-jarige verdediger. Voor deze galawedstrijd haalden ondermeer Harm van Veldhoven, Twan Scheepers, Mathy Peeters, David Brocken, Michel Noben, Rony Vangompel en Dirk Thoelen hun voetbalschoenen nog eens uit de kast. Ook de nog actieve Wim Mennes, Marc Schaessens, Mirek Waligora, Marcos Pereira en Philip Haagdoren waren van de partij.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties