Maniche kan naar Monaco

Maniche kan naar Monaco
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het ziet er naar uit dat Nuno Ricardo Oliveira Ribeiro, beter bekend onder de voetbalnaam Maniche, volgend jaar in de kleuren van AS Monaco te bewonderen zal zijn. De Portugees die nog schitterde op het afgelopen WK met Portugal zou naar het prinsdom komen omdat AS Monaco en zijn huidige club Dinamo Moskou een samenwerkingsverband hebben.

Maniche verhuisde in de zomer van 2005 naar Dinamo Moskou nadat hij met FC Porto de Uefabeker en de Champions League had gewonnen. Het werd echter een weinig gelukkig avontuur in de Russische hoofdstad. Zijn oud-coach van bij FC Porto, José Mourinho, verloste hem uit zijn lijden en haalde hem voor een half jaar naar Chelsea maar daar kwam hij ook zelden aan spelen toe. Chelsea verlengde het verblijf van Maniche dan ook niet en dus zag het er naar uit dat hij zou moeten terugkeren naar Moskou mocht hij geen andere club weten te vinden.

Volgens de gerenommeerde Franse sportkrant L'Equipe is Maniche niet de enige kandidaat om naar het prinsdom te vertrekken. Ook op het verlanglijstje van de Zuid-Franse club staan Alou Diarra (RC Lens), Gneri Yaya Touré (Olympiakos Pireaus) en de Zwitser Johann Vogel (AC Milan).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties