Opnieuw relletje tussen Leekens en voorzitter

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Opnieuw relletje tussen Leekens en voorzitter
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Het zit weer scheef tussen Gent-trainer Georges Leekens en voorzitter Ivan De Witte. Die laatste verwijt Leekens een gebrek aan ambitie en pikt het niet dat hij blijft vragen naar versterking.

"Grasshoppers heeft simpelweg een surplus aan klasse", aldus Leekens na de Intertoto-wedstrijd in Zwitserland. "Kwaliteit primeert. In de eerste periode konden wij het tactisch en fysiek nog klaren maar na de rust moesten wij de wet van de sterkste ondergaan. Sommigen moeten overigens nog een tandje bijsteken. Het is overduidelijk wat er nog ontbreekt. Ik leef in hoop. Vooral in de lengteas stokt het. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Zo hebben wij zaterdag thuis nog een leuke terugwedstrijd in het verschiet."

"De terugwedstrijd gered? Wie een winnaarsmentaliteit aankleeft, moet voor de kwalificatie gaan", antwoordt een geïrriteerde De Witte in Het Laatste Nieuws. "Zeuren achter versterking helpt niet. We moeten geduld uitoefenen. En misschien komt er nog wel iets bij. Maar vorig seizoen liep het aanvankelijk ook stroef. Sommige zaken beginnen mij te irriteren. En misschien moet ik het clubbeleid naar de fans toe ook wat duidelijker maken." [TH]   
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties