Molde overklast Odd Grenland

Molde overklast Odd Grenland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Molde speelde met Magne Hoseth terug in de rangen. Zijn transfer van VÃ¥lerenga naar zijn oude club Molde werd eerder deze week een feit. Hoseth speelde een goede wedstrijd en hij kon de beslissende pass geven die aan de basis lag van het tweede doelpunt. Het zou echter vooral de wedstrijd zijn van Pape Paté Diouf. In vier wedstrijden wist hij al vijf keer de weg naar het net te vinden. 

Moldes middenveld werd gevormd door Petter Rudi, Daniel Berg Hestad, Stian Ohr en Hoseth, de ruggegraat van de ploeg, die veel goed werk leverden en veelvuldig het spitsenduo Madiou Konate en Diouf bedienden. 
Al in het eerste kwartier kon Konate de bal in de zestien meter doen belanden, waar Diouf kwam aanstormen en de bal met een volley in doel zette, de 1-0 was een feit. Amper twee minuten later was het weer prijs. Hoseth die diep stond, kon de bal mooi richting doel spelen, daar stond Diouf klaar die de bal maar in doel te schieten had. Odd kon eigenlijk weinig uitrichten tegen Molde. Tommy Svindal Larsen en de rest van het middenveld hadden daar veel schuld aan. Zij kwamen nooit echt in de wedstrijd en werden compleet overdonderd door de ruggegraat van Molde. Odd kon twee, misschien drie keer uithalen maar telkens zonder overtuiging en recht in de handen van de keeper.
Molde daarentegen had makkelijk nog twee keer kunnen scoren als de afwerking beter had geweest.
Molde begint langzaam uit de degradatiezone weg te raken, Odd Grenland blijft voorlopig hangen op de vijfde plaats.

Molde - Odd Grenland: 2-0
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eliteserien

Nieuwste reacties