Fiorentina scoort acht maal

Fiorentina heeft zaterdagavond een mooie prestatie op de mat gezet. Figlini werd met een 8-1 nederlaag terug naar huis gestuurd.

De eerste helft was amper aan de gang of Adrian Mutu had zijn naam op het scorebord gezet. In de 34ste minuut deed hij dat nog eens over. In de tweede helft verwende Fiorentina zijn supporters. In de 49ste minuut maakte Giampaolo Pazzini er 3-0 van. Tussen de 55ste en de 57ste minuut vielen er drie doelpunten. Per Kroldrup tekende voor de 4-0, La Cava scoorde de enigste goal van Figlini terwijl de jonge Matthias Lepiller voor de 5-1 zorgde. De 6-1 kwam in de 73ste minuut van de voet van Reginaldo. Riccardo Montolivo zorgde voor de 8-1 door in de 81ste minuut te scoren van op de penaltystip en de 86ste minuut zijn tweede van de avond te maken.

Fiorentina: Frey (46' Lobont), Ujfalusi 46’ Potenza), Pasqual (57' Brivio), Donadel (46' Paolucci), Kroldrup, Di Loreto, Jorgensen (57' Riganò), Blasi (46' Montolivo), Pazzini (57' Gobbi), Mutu (46' Reginaldo), Liverani (46' Lepiller)