Lyon houdt Ajax-spelers in het oog

Lyon houdt Ajax-spelers in het oog
Foto: © SC

Volgens verschillende Franse media zou Olympique Lyon zijn scouts uitgezonden hebben naar het Amsterdam Tournament om enkele spelers van de Amsterdamse club aandachtig te bekijken. De Franse landskampioen zou vooral oog gehad hebben voor aanvaller Klaas-Jan Huntelaar en de Armeniër Edgar Manucharyan. Het is nu afwachten of Lyon daadwerkelijk actie gaat ondernemen.

Klaas-Jan Huntelaar staat ondertussen wel al langer met rood aangestreept bij vele Europese topclubs. Net als bij zijn vorige clubs weet de spits ook bij Ajax makkelijk het doel te vinden. Het voordeel is zijn jonge leeftijd wat maakt dat Lyon veel liever in hem zou investeren dan in pakweg David Trézéguet.

De 18-jarige Manucharyan is nog een grote onbekende voor het publiek. In eigen land staat de Armeniër geboekstaafd als een enorm groot talent. Bij Ajax kwam hij nog maar vier keer aan de bak mede door de vele blessures waar hij in het verleden last van had. Bij zijn vorige club, Pyunik Yerevan, liet hij echter een voortreffelijke indruk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties