Real-jeugdspelers passen niet in Capello's plan

Dave Sentobin
| 0 reacties
Real-jeugdspelers passen niet in Capello's plan
Foto: © SC

Na de training van zondag maakte Fabio Capello de lijst van 24 spelers bekend die mee op stage gaan. Real Madrid gaat net als rivaal Barcelona op stage in de Verenigde Staten. Uit de lijst kan je opmaken dat de Italiaanse oefenmeester enkel met de sterren wil werken en niet echt rekening houdt met de canteranos zoals Mejía, Borja, Portillo en Miñambres. Ook Gravesen en Diogo blijven in de Spaanse hoofdstad. De spelers die niet voorkomen op de lijst, kunnen beter uitkijken naar een andere club.
 
Vorige week was Capello heel duidelijk over de selectie: “Wie niet op de lijst staat, zal het heel moeilijk hebben om in de ploeg te raken.” Guti en Ronaldo komen ook niet voor op de lijst, maar revalideren momenteel van een blessure in Madrid. De Spaanse pers vreest dat Capello enkele canteranos zoals De la Red, Javi García en Adán op stage meeneemt om kritiek te vermijden.
 
De Koninklijke speelt op woensdag 9 augustus tegen DC United in Seattle en op zaterdag 12 augustus tegen Real Salt Lake City.
 
De volledige lijst bestaat uit de volgende namen: Casillas, Diego López, Adán, Michel Salgado, Cicinho, Sergio Ramos, Cannavaro, Helguera, Woodgate, Pavón, Raúl Bravo, Roberto Carlos, Emerson, Pablo García, Javi García, De la Red, David Beckham, Juanfran, Balboa, Baptista, Raúl, Robinho, Cassano en Van Nistelrooy.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties