Udinese zoekt nieuw stadion

Udinese zoekt nieuw stadion
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Udinese heeft zijn verkoop van seizoensabonnementen stopgezet. De reden daarvoor is dat Udinese eigenlijk nog geen stadion heeft. Er is geen akkoord met het stadsbestuur van Udine omtrent de huur van het stadion.
 
Voorzitter Giampaolo Pozzo: “Dit is het resultaat van het niet vinden van een akkoord met het bestuur van Udine omtrent de huur van het Stadio Friuli. De kostprijs gevraagd voor de huur is compleet gestoord. Ze vragen ons 375.000 euro per seizoen terwijl Chievo slechts 100.000 euro per seizoen aan het bestuur van Verona moet betalen.”
 
“De onderhandelingen duren al anderhalf jaar, maar er is nu geen tijd meer om de verkoop van seizoensabonnementen te organiseren. Dit is heel pijnlijk voor mij. Naast het feit dat dit ons economisch serieus zal schaden weten we nog altijd niet waar we volgend seizoen gaan spelen.”
 
Udinese zal nu enkel per wedstrijd aparte tickets verkopen. Het Stadio Friuli werd in 1990 gerestaureerd en heeft een capaciteit van 41.825 personen. Udinese had echter vorig seizoen gemiddeld per thuiswedstrijd slechts 16.447 bezoekers.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties