Guti verkast mogelijk ook naar buur Atlético

Guti verkast mogelijk ook naar buur Atlético
Foto: © SC

Atlético Madrid onderhandelt met stadsrivaal Real over een mogelijke overgang van Guti naar het Calderón-stadion. Vorig jaar was er al sprake van een transfer, maar nu lijken de gesprekken opnieuw opgestart. José María Gutierrez Fernández, de tweede kapitein van Real, heeft zelf toestemming gegeven aan de clubs om over een transfer te praten. De creatieve middenvelder vreest blijkbaar voor zijn plaats door de aanzwengelende geruchten over de komst van Reyes en Diarra naar het Bernabéu-stadion.
 
Guti zou de ideale man zijn die trainer Aguirre nog zoekt voor het nieuwe Atlético Madrid. Zeker nu Maniche niet haalbaar blijkt. Met Guti zou de Mexicaanse oefenmeester een polyvalente speler in huis halen: hangende spits, aanvallende middenvelder en zelfs verdedigende middenvelder. De rojiblancos haalden al Agüero, Costinha, Mista, Pernía en Jurado binnen. En bovendien kon de club zijn vedette Fernando Torres houden.
 
Het enige probleem is wel de vraagprijs. Atlético deed gisteren een bod van 5 miljoen euro voor de Spaanse middenvelder, maar Real wil minstens 16 miljoen voor de speler. Bovendien was de niet altijd even populaire Guti vorig seizoen voor het eerst in zijn carrière vaste waarde in het elftal van de Koninklijke en hoopt hij nog altijd op veel speelkansen bij Capello. De Italiaan zei overigens vorige week nog dat de situatie van Guti een echt probleem was.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties