Brugse reserven winnen een eerste keer

Thomas Dubois
| 0 reacties
Brugse reserven winnen een eerste keer
Foto: © SC

Na twee opeenvolgende verliespartijen zijn de Brugse reserven er voor het eerst dit seizoen in geslaagd van een wedstrijd winnend af te sluiten. De jongens van Gert Verheyen kwamen drie keer op achterstand tegen de reserven van Beveren maar vochten telkens terug en trokken uiteindelijk aan het langste eind. Voor Club speelde Verbauwhede als enige mee uit de A-kern.
 
Na een kwartier stond Beveren al op voorsprong, De Munter profiteerde van zwak verdedigen. Lang duurde de Beverense vreugde niet, want tien minuten later tekende Gheysen voor de gelijkmaker. Dissa bracht Beveren meteen terug op voorsprong. Beide ploegen gingen met een gelijke stand de rust in nadat Capon een strafschop omgezet had.
 
Vlak na de rust scoorde Beveren een derde keer. Ook deze keer hielden de Waaslanders niet lang stand, Matton scoorde meteen terug. Dat was het sein voor de Brugse youngsters om een tandje bij te steken en dat leverde tien minuten voor tijd de verdiende winnende treffer op van Demets die z’n tegenstander fraai uitschakelde en scoorde. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties