Lierse en KIA verlengen auto-sponsoring

Ronny anthonis
| 0 reacties
Lierse en KIA verlengen auto-sponsoring
Foto: © SC

Lierse kwam vandaag met goed nieuws naar buiten. Autoconstructeur KIA besliste de autosponsoring te verlengen met maar liefst drie jaar. Zo krijgen alle spelers en medewekers een KIA te beschikking. Daarenboven meldt de officiƫle website van Lierse nog dat KIA ook co-sponsor zal worden. Hun logo zal mee op de voorkant van de shirts prijken.

Opmerkelijk is dat KIA Lierse trouw bleef na de moeilijke periode die de club vorig seizoen doormaakte. Daar werden ze dan ook uitvoerig voor bedankt door Lierse-preses Leo Theyskens. KIA werd toen redder in nood toen de spelers hun andere wagens moesten inleveren aan de toenmalige autosponsor.

De mensen van KIA loofden het huidige bestuur van Lierse en hun beleid. Ook hun slogan: "The power to surprise", past volgens hen bij Lierse. Spijtig genoeg voor de Pallieters bleken de prestaties op het veld tot nu toe een negatieve verrassing te zijn.

Lierse hoopt vanavond tegen Brussels op hun eerste overwinning van het seizoen. Te laat op de afspraak zullen ze met hun nieuwe wagens waarschijnlijk al niet zijn.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties