K. Vlimmeren Sp. - RSC Anderlecht 0 - 0

Guillaume Belaey
K. Vlimmeren Sp. - RSC Anderlecht   0 - 0

Voor de thuisploeg alvast een knappe openingsaffiche ...

De thuisploeg begon niet slecht aan de partij. Na een goede 5' plaatste Anderlecht de eerste gevaarlijke tegenstoot ... gelukkig aarzelde de Anderlechtspits te lang en werd het gevaar geweken. Dit leek later zowat een vast gegeven te worden in de wedstrijd, kansen langs beide kanten, maar een afwerking die niet op punt bleek te staan. De thuisploeg dreigde 2x via Els De Preter, Eline Daems en Stephanie Cooymans konden Van Poucke niet verschalken. Bij de bezoekers scheerde een schot nog de deklat. Ruststand 0 - 0

Ook in de tweede helft bleef de thuisploeg goed meevoetballen, maar nog meer dan in de eerste helft, werd het de wedstrijd van de gemiste kansen. De mooiste kreeg wellicht Anderlecht, maar ook vanop de strafschopstip kregen ze de bal niet voorbij Van Troy. Cooymans en Daems kwamen nog verschillende keren oog in oog met Van Poucke, ofwel werd overgelobd ofwel op Van Poucke besloten. Aan de andere kant niet veel beter, want ook de ingevallen Van Malenstein kreeg een unieke mogelijkheid niet tussen de palen. Het laatste van de wedstrijd werd wel voor Anderlecht, de thuisploeg koos het zekere voor het onzekere en besloot de 0 op het bord veilig te stellen. Eindstand 0 - 0

Ondanks de 0-0, aangename partij om te volgen. Een wedstrijd van de gemiste kansen ... het gelijkspel was echter wel een correcte weergave.

Vlimmeren: Romy Van Troy (K), Annelies Cornelissens, Evelien Stoffels, Nathalie Stessens (45' Kim Van Boxel), Ann Stoffels, Marlies Verbruggen, Lien Mermans, Els De Preter, Eline Daems, Stephanie Cooymans, Sanne Roovers (45' Sarah Verhoeven).
Overige wisselspeelster(s): Veerle Cauwenberghs, Dorien Peeters.

Oefenmeester(s): Jan Buylinckx, Willy Verhoeven.

Anderlecht: Gave Van Poucke, Ellen Dooremont, Leen Wouters, Cynthia Browaeys (60' Hanah Van Malenstein), Katrijn Windey, Gertie Van Humbeeck (79' Kathleen De Smedt), Anne Puttemans, Sarina Heirbaut, Anneleen Segers, Niki De Cock, Nadia Dermul.
Overige wisselspeelster(s): Charlotte Taelemans