Mission Impossible voor Standard

Thomas Dubois
| 0 reacties
Mission Impossible voor Standard
Foto: © SC

Vanavond staat Standard voor de aartsmoeilijke opdracht om een 0-1 achterstand om te buigen in een voorsprong. Een 0-1 die het in de heenwedstrijd op Sclessin opliep tegen Celta de Vigo. Nu veertien dagen en twee overwinningen in de competitie later kent Standard z'n opdracht. Twee keer scoren in Spanje tegen een ploeg die in de heenwedstrijd toonde dat het beter is dan Standard.
 
In vergelijking met de heenwedstrijd is er één kapitaal verschil. De terugkeer van Sergio Conceiçao in de ploeg, de speler die het vuur opnieuw aanwakkerde én die er mee voor zorgde dat Standard een wederopstanding kende in de competitie. Standard mist wel Sa Pinto, die met de enkel sukkelt. Ook Bouchouari en De Camargo zijn er nog niet bij.
 
Standard mag hopen, want Celta is aan een niet al te sterke reeks bezig. Het verloor de laatste twee wedstrijden in de Spaanse Primera Division en staat nu op een povere vijftiende plaats. Standard zal in Spanje gesteund worden door zo'n 300 supporters. De Luikenaars spelen in de zwarte uitrusting.
 
De wedstrijd is in Vlaanderen live te volgen op Sporza Radio. Wie de beelden wil zien kan terecht bij RTBf 2 . De wedstrijd wordt afgetrapt om 21 uur en wordt geleid door scheidsrechter Trefoloni. [AN]
 
De kern: Conceiçao, Deflandre, Renard, Dupré, Onyewu, Kovalenko, Dembele, Defour, Geraerts, Junior, Sarr, Rapaic, Jovanovic, Espinoza, Pelaic, Witsel, Fellaini, Coelho, Matias en Arelas.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties