Mirallas en Pieroni blijven op de bank

Ruben Claesen
| 0 reacties
Mirallas en Pieroni blijven op de bank
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lille – Lorient 1-0
 
Peter Odemwingie speelde een erg zwakke partij en werd met nog een kwartier op de klok vervangen door landgenoot Kevin Mirallas. Souleymane Youla bleef negentig minuten op de bank. Bij Lorient stond Michael Ciani de hele wedstrijd in de basis.
 
Nancy – Nantes 1-0
 
Tosin Dosunmu, onze topschutter van de Jupiler League vorig seizoen, kan zich maar niet doorzetten bij Nancy. Hij bleef de hele wedstrijd op de bank. Christian Wilhelmsson (Nantes) speelde wel de hele match.
 
Monaco – Toulouse 1-3
 
Weer geen succes voor Koller en co. De boomlange Tsjech werd trouwens vervangen in het laatste kwartier, Yaya Touré maakte de negentig minuten wel vol.
 
Sedan – Lens 2-2
 
Grégory Pujol stond zoals gewoonlijk in de basis, maar werd de dupe van de 0-2-achterstand na al een halfuur spelen. Vijf minuten voor de rust werd hij vervangen door Joseph-Désiré Job. Aruna Dindane had dan meer geluk bij de bezoekers. Hij opende de score al na vijf minuten en speelde de hele wedstrijd uit. Aruna blijft zo bovenaan de topschutterslijst staan, met zeven goals uit negen matchen.
 
Saint-Etienne – Le Mans 2-0
 
Romaric speelde een onopvallende negentig minuten voor de bezoekers.
 
Auxerre – PSG 0-0
 
Tsjechisch international David Rozehnal mocht van trainer Lacombe de wedstrijd volmaken, maar pakte wel geel. Luigi Pieroni begon weer op de bank en kwam in de loop van de tweede helft in de ploeg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties