Snoeckx: 'Voelde me meteen thuis in Beveren'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Snoeckx: 'Voelde me meteen thuis in Beveren'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Karel Snoeckx verkaste afgelopen zomer naar KSK Beveren. De middenvelder voelt zich ondertussen al helemaal thuis bij de Waaslanders. Sinds zijn transfer was hij ook al verschillende keren erg belangrijk voor zijn team.

"Het gaat de laatste tijd inderdaad erg goed met me", vertelt Snoeckx op kskbeveren.be. "Ik voelde me ook direct thuis in Beveren en dan kan je misschien wel meer dan dat er in je zit. Ik ben blij met het niveau dat ik nu haal, maar het kan uiteraard altijd beter."

"Soms zeggen ze dat ik geen techniek heb. Ik stap op het veld met de gedachte m'n best te doen, en verlaat het veld met opgeheven hoofd omdat ik alles gegeven heb. Mijn truitje moet nat zijn, ik leg er 90 minuten lang m'n kop voor. Door het harde werk ben je soms wat moe en kan je niet altijd alles perfect uitvoeren. Omdat ik een werkpaard ben, word je snel beoordeeld als een niet technische speler."

En wat denkt Snoeckx van de aankomende wedstrijd tegen Standard? "We hebben weinig te verliezen he. Maar we zouden wel een goede zaak doen in de rangschikking als we winnen. En waarom zou dat niet kunnen?"    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties