Geen winnaar in Vlijtingen - Overpelt

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Geen winnaar in Vlijtingen - Overpelt
Foto: © SC

Vlijtingen en Overpelt hebben in een vrij matige partij de punten eerlijk verdeeld. Beide ploegen vertoeven momenteel onderaan de klassering in eerste provinciale en dit vertaalde zich ook in het spel. 

Nochtans was de eerste helft vrij aardig om volgen. Ondanks het vele middenveldsspel acteerden beide ploegen in een redelijk strak tempo. De bezoekers uit Overpelt namen wel meteen het heft in handen. Veel kansen leverde dit echter niet op. Enkele de knappe solo van Cools was het vermelden waard. Het was wachten tot vlak voor rust alvorens Vlijtingen het hoofd aan het venster kwam steken. De kopbal van Gielen leverde geen probleem op voor doelman Brecko, terwijl het verradelijke schot van Coenegrachts net naast de paal vloog.

In de eerste minuut na rust kwam Overpelt op voorsprong. Loos mocht na slordig uitverdedigen van de thuisdefensie alleen op doelman Hermans afgaan en faalde niet. Niet veel later mocht dezelfde Loos wederom alleen op doel afgaan, maar ditmaal kon de aanvaller niet besluiten. Beide ploegen grossieden vervolgens in de slordigheden, hetgeen het spelbeeld zeker niet ten goede kwam. Op het uur kwam Vlijtingen dan verrassend langzij na een afgeweken schot van Lenaers. De thuisploeg ging vervolgens nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker maar speelde veel te overhaast om nog aanspraak te kunnen maken op de overwinning.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Limburg (1)

Nieuwste reacties