Ferrera: 'Niet rationeel om Yulu niet op te stellen'

Thomas Dubois
| 0 reacties
Ferrera: 'Niet rationeel om Yulu niet op te stellen'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Woensdagavond stond de gebruikelijke persconferentie op het programma daags voor een wedstrijd in Europees verband. In de aanloop naar Tottenham – Club Brugge blikten beide coaches vooruit op het duel. Over het feit dat het een heksenketel kan worden antwoordde Ferrerea het volgende: “Club heeft heel wat Europese ervaring. Bijgevolg verwacht ik dat mijn ploeg niet meer onder de indruk zal zijn van de sfeer die zo typisch is in Engeland.”
 
Ook over de opstelling was hij vrij duidelijk. Hij start in het gebruikelijke systeem. Ietwat ongebruikelijk liet hij sterk in z’n kaarten kijken. “Het zou niet rationeel zijn om Yulu niet op te stellen.” We krijgen dus een spitsenduo Balaban – Yulu Matondo vanavond.
 
Martin Jol, z’n collega kreeg vervolgens het woord. “Hier in Londen zijn de mensen van Spurs niet onder de indruk van Club Brugge. Als Nederlander weet ik echter wat Club in zijn mars heeft. Ik ben mij terdege bewust van de sterkte van dit Belgische team.” Hij had het er ook over dat dit een heel sterke groep was.
 
Er was ook nieuws van Koen Daerden, die kan ieder moment vader worden van een tweeling. Mocht z’n vrouw vandaag niet bevallen, dan zal hij morgen in alle vroegte, los van de groep, naar België reizen om de blijde gebeurtenis mee te maken. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties