Cardiff City wil Smith (ManU) huren

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Cardiff City wil Smith (ManU) huren
Foto: © SC

Verrassend nieuws van de Engelse televisiezender BBC. Cardiff City, de koploper in The Championship (tweede klasse), zou graag Alan Smith huren van Manchester United. The Mancunians zouden al akkoord zijn met een verhuur maar Smith moet zelf nog een overeenstemming bereiken met de Welshe club.

The bluebirds, de bijnaam van Cardiff City, moeten het een tijdje doen zonder eerste keus Steve Thompson in hun aanvalslinie en dus ging Cardiff driftig op zoek naar aanvallende versterking. Die lijken ze dus gevonden te hebben met Alan Smith, de voormalige spits van Leeds United toen die club nog brokken maakte in de Champions League en de Premier League.

Het leverde Smith uiteindelijk een transfer op naar Manchester United, maar een geslaagd huwelijk is het tot dus ver nog niet geworden. De aanvaller brak in februari zijn been en enkel in een duel met Liverpool. Nu hij hersteld is van die blessure, mist hij continuïteit bij United. Afgelopen dinsdag speelde hij wel nog eens een uur mee in het verloren League Cup-duel tegen Southend United.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties