V Meldert haalt puntje bij SV Bornem

Gentil Dossche
| 0 reacties
V Meldert haalt puntje bij SV Bornem
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

    
Een fel gehavende Verbroedering Meldert heeft op het veld van Bornem op karakter een onverhoopte puntendeling uit de brand gesleept. In hoeverre het resultaat billijk is, laten we in het midden. De recente 4 uit 6 laat toe de toekomst opnieuw positief tegemoet te zien.
 
De wedstrijd begon voor Geelgroen in mineur. Tuteleers haalde verschroeiend uit. De Valck kon het leder in eerste instantie afweren, maar Jacobs was goed gevolgd en verzilverde de rebound: 1-0. Voor de rest was de eerste periode een maat voor niets. Met de rust in zicht waagde Laseure zijn kans, maar had pech bij het besluiten.
 
Na de kampwisseling noteerden we pogingen van Laseure en Frouja. Helaas was het vizier niet goed gericht. Tussendoor kroop Meldert door het oog van de naald. Jacobs trof de paal en een vrije trap van D’Hollander spatte uiteen op de lat. Het venijn zat het voor de co-leiders in de staart. Arijs schilderde de bal op het hoofd van Schiettecatte en doelman Van De Putte was kansloos. 1-1.
 
SV BORNEM: Van De Putte, Tuteleers, Jacobs, Lanvu, Jacquemyn, De Neef, Merckx, D’Hollander, Diaz Llano, Bernaert en Spreutels.
 
VB MELDERT: De Valck, Pauwels (46’ Van Goethem), Wellens, De Geest, Baeten (72’ Arijs), Van Den Bossche, Frouja, Derraz, Leyman, Schiettecatte en Laseure.
 
DOELPUNTEN: 9’ Jacobs 1-0 en 84’ Schiettecatte 1-1.
 
GELE KAARTEN: Merckx, Van Den Bossche, Frouja, Derraz en Laseure.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties