Houiller ziet Braziliaan liever niet terug

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Houiller ziet Braziliaan liever niet terug
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als het van Lyon-trainer Gérard Houllier afhangt, dan komt de Braziliaan Nilmar niet meer terug naar de Franse landskampioen. Dat heeft hij gezegd in een interview met de Franse krant Le Progres. Lyon wordt de laatste tijd met allerlei aanvallers in verband gebracht.

"Nilmar heeft al aangegeven dat hij liever niet terugkomt naar Lyon en bovendien is hij er ook nog niet klaar voor", aldus Houllier. Nochtans mag er wel wat aanvallende sterkte bij door de blessures van Karim Benzema en Fred, een andere Braziliaan. Lyon wordt vooral in verband gebracht met Markus Rosenberg (Ajax Amsterdam), David Trézéguet (Juventus Turijn) en Gonzalo Higuaín (River Plate) die ook verregaande interesse geniet van Real Madrid en AC Milan.

Nilmar, ook al een aanvaller, had eventueel het spitsenprobleem kunnen oplossen bij Lyon. De speler is namelijk door de club uitgeleend aan de Braziliaanse club Corinthians. Hij moest bij de Fransen vertrekken omdat er anders te veel niet-EU-spelers bij de club zijn. De Braziliaan vind nochtans vlot de netten in zijn vaderland. In 55 wedstrijden kon hij maar liefst 31 doelpunten aantekenen in het Braziliaanse kampioenschap.  

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties