Besiktas wint van Kayserispor

Emre Karayavuz
| 0 reacties
Besiktas wint van Kayserispor
Foto: © SC

Besiktas heeft zeer goede zaken gedaan in de Turkse competitie. De Zwarte Adelaars wonnen in Istanbul van directe concurrent Kayserispor met 2-1 en stegen daarmee op de ranglijst.

In eigen huis wist de ploeg van de Franse coach Jean Tigana de drie punten binnen te halen. Burak Yilmaz zorgde in de 55ste minuut voor de 1-0, op aangeven van Ricardinho door middel van een fantastische pass. Tandogan gooide de wedstrijd op slot door zijn ploeg op 2-0 te zetten. De aansluitingstreffer van Topuz namens Kayserispor kwam te laat om Besiktas alsnog een puntje af te snoepen.

Besiktas staat door dit resultaat momenteel op de tweede plaats met een voorsprong van 2 punten op Manisaspor en Galatasaray. Beide ploegen komen morgen nog in actie en hebben dus een wedstrijd minder gespeeld. [AN]

Opstellingen:

Besiktas: Runje, Ýbrahim Toraman, Koray, Baki, Ýbrahim Uzulmez, Burak (Ali Tandogan), Serdar Kurtulus, Kleberson, Ýbrahim Akýn (Mehmet), Ricardinho, Nobre (Bobo)

Kayserispor:
Ivankov, Tayfun, Aydin, Mendez, Toledo, Bülent (Johnson), Kamber (Gökhan), Ragip, Fatih ( Muhammet Hanefi ), Mehmet , Iglesias 


        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties