Trabzonspor weet weer wat winnen is

Emre Karayavuz

Trabzonspor heeft, na 7 wedstrijden zonder overwinning in de competitie, vandaag weer eens de drie punten te pakken. De overwinning werd geboekt in een leeg Avni Aker stadion vanwege  een straf die de club moest uitzitten na eerdere ongeregeldheden van supporters in de competitie. De tegenstander van vandaag was Ankaraspor, dat nog maar met één opgelopen nederlaag in de competitiie op bezoek kwam.

In de 12e minuut van de wedstrijd onderschepte Marcelinho de bal en kwam op links door, waar hij een voorzet afgaf op Umut Bulut die bekwaam afronde en de ploeg op een 1-0 voorsprong zette. In de tweede helft werd er nog twee maal gescoord door Trabzonspor. De eerste kwam via een kopgoal van Cagdas op aangeven van Gokdeniz Karadeniz. Later mocht diezelfde Gokdeniz, beste man op het veld, de derde voor Trabzon aantekenen op aangeven van ditmaal weer eens Marcelinho

Zo boekt Trabzonspor een belangrijke overwinning, want de ploeg staat op een 15e plek,laag voor haar doen en moet snel uit de sportiefe crisis zien te komen. Het puntenverschil met de nummer twee Besiktas is echter maar tien punten.

Opstellingen:

Trabzonspor: Jefferson, Musa, Stepanov, Cagdas, Murat, Hüseyin, Ferhat, Gökdeniz, Marcelinho (Mustafa Keceli), Umut Bulut, Ersen Martin (Musampa)