Leekens: 'De Coninck had gedronken zeker'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Leekens: 'De Coninck had gedronken zeker'
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Wim De Coninck, analist voor de digitale betaalzender Belgacom TV, verklaarde na de uitwinst van AA Gent op Germinal Beerschot afgelopen zaterdag dat de Buffalo's voor hem een titelkandidaat geworden zijn. Na een zwakke start is Gent na een knappe remonte en een 25 op 30 opgeklommen naar de vierde plaats in de rangschikking op zeven punten van leider Genk, op vier van Anderlecht en op slechts één puntje van Club Brugge.

"Wim had wat gedronken zeker", reageert Gent-coach Georges Leekens lachend in Het Laatste Nieuws. "We maakten een schitterende remonte na een slechte competitiestart. Maar aan de titel wordt hier niet gedacht. We hebben hetzelfde probleem als Racing Genk. Op bepaalde posities zitten we te dun", aldus een nuchtere Leekens.

Ook Ivan De Witte, voorzitter van de Buffalo's, gaat niet zweven bij de goede prestaties. "Wij zijn tevreden met een vierde of vijfde plaats. Voorlopig toch want als we over enkele maanden nog bovenaan zouden staan, moeten we er voor gaan. Maar eerst zou ik de club graag nog wat uitbouwen", aldus De Witte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties