Lokeren overweegt klacht tegen Lierse

Ruben Rogiers
| 0 reacties
Lokeren overweegt klacht tegen Lierse
Foto: © SC

Voorzitter Roger Lambrecht van Lokeren ligt nog steeds wakker van het verlies van zijn ploeg afgelopen weekend op het veld van Lierse. Daar verloor Lokeren met 1-0 door een doelpunt van Snelders in de toegevoegde tijd.

Dit doelpunt werd echter gescoord door een voorafgaande fout van diezelfde Snelders waarop Lokeren met lege handen huiswaarts keerde.

"Schandalig", fulmineerde Lambrecht na de match. "Ongelooflijk dat dit doelpunt goedgekeurd werd. De scheids stond er met zijn neus op! Mocht hij een politie-agent zijn geweest, hij liet voor zijn neus twee auto's tegen elkaar rijden. En achteraf geeft de speler zelf dan ook nog toe dat hij zijn hand gebruikte. Ik geef toe dat we niet goed speelden, maar als het 0-0 blijft, draaien we in de winterstop als dertiende en hebben we perspectieven voor de terugronde. Nu wordt het weer een stukje moeilijker. Maandag ga ik overleggen met sportief directeur Willy Verhoost wat wij gaan doen. Een klacht indienen behoort zeker tot de mogelijkheden, al vraag ik me af of dat iets gaat uithalen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties