Leeds haalt Tore André Flo binnen

Leeds haalt Tore André Flo binnen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leeds manager Dennis Wise heeft de 33-jarige Noorse aanvaller Tore André Flo binnengehaald. De Noor tekende er een contract tot het einde van het seizoen. 
Leeds doet het momenteel niet zo goed in de Coca-Cola Football League Championship (de Engelse tweede klasse) en staat voorlaatste met 24 punten. Wise hoopt met de hulp van Flo betere resultaten te bereiken. Die twee kennen elkaar nog van in de tijd toen beiden als spelers bij Chelsea actief waren, dat was in de periode van 1996 tot 2000. In totaal wist Flo 50 keer te scoren op Stamfordbridge.

Flo kwam in eigen land uit bij Tromsø en Brann Bergen. Vorig seizoen speelde hij bij VÃ¥lerenga maar zijn contract werd niet verlengd waardoor hij transfervrij kon vertrekken. Eerder speelde de lange Noor nog bij Rangers, Sunderland en het Italiaanse Siena. 
Flo kon eventueel nog naar Strømsgodset waar zijn broer Jostein sportief directeur is, maar Tore André verkoos toch een terugkeer naar Groot-Brittannië voornamelijk omdat zijn gezin daar nog steeds woont.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties