Wederson kost wellicht teveel voor PSV

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Wederson kost wellicht teveel voor PSV
Foto: © SC

Het ziet er niet naar uit dat de Braziliaan Wederson binnenkort voor PSV Eindhoven zal spelen. De Nederlanders hebben volgens het Eindhovens Dagblad de pogingen stopgezet om de linkerverdediger binnen te halen. Zijn Turkse club Ankaraspor vraagt teveel.

Ankaraspor ruikt geld en wil ettelijke miljoenen euro's vangen voor zijn goudhaantje. PSV kan die afkoopsom niet betalen. Technisch directeur Stan Valckx besliste dan maar om de onderhandelingen stop te zetten. Aanvankelijk wilde de Nederlandse landskampioen Wederson eerst een half jaar huren met een optie tot aankoop zoals het dat al deed met de Ecuadoriaan Edison Mendez, maar Ankaraspor wil enkel maar verkopen.

Het is nog niet duidelijk of PSV nu de piste van Nadir Belhadj zal heropenen. De Algerijnse linksback van de Franse staartploeg CS Sedan werd de afgelopen weken verschillende malen gescout door de lampenclub. Verder zijn er ook nog geruchten als dat Wilfred Bouma (Aston Villa) en Boudewijn Zenden (FC Liverpool) terug zouden keren naar het oude nest.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties